top of page

Tjänster.

Här kommer 4 stycken olika paket med tjänster som jag erbjuder. Alla paket är självklart möjliga att skräddarsy utefter ditt behov. 
 

Heldag

Vill du få ut det mesta utav fotograferingstillfället?

Då är detta paket för dig!

3 timmar med fotografering i olika miljöer.

Detta paket kommer ge dig en gedigen bildbank med flera olika bilder och/eller rörligtmaterial som du kan använda dig av i din digitala marknadsföring. Vi lägger upp en strategi innan för att få ut det mesta av dagen. Vi ser till att ha miljöombyte samt olika outfits. Målet är att du kommer ha en stor andel relevanta bilder som attraherar din ideal kund.

Detta paket passar entreprenör & olika typer av profiler som vill kommunicerar sitt personliga varumärke.

10färdig redigerade bilder samt 1 kortfilm. Paketet är för 1 person eller ett mindre team på upp till 3 personer. Om ni är fler är det bara att höra av er för prisuppgifter.

Det Rörliga

 

Rörligt material blir mer och mer efterfrågat då vi vill fånga åskådaren på ett snabbt och intresseväckande sätt och då är små korta filmer perfekta. 

I detta paket erbjuder jag ca 5 stycken korta klipp som du själv kan klippa ihop till olika reels samt 1 färdig ihop klippt video. Vi börjar med ett strategiskt samtal där vi tillsammans kommer fram till vilket rörligt material ni önskar. 

1 timme

Behöver du uppdatera din nuvarande bildbank med några bilder från en specifik miljö? 

Vi kör 1 timmes fotografering fokus på att få till några bra profilbilder på dig/er. Detta paket passar lika bra för dig som är anställd och vill uppdatera din linkedIn profilbild till den småskaliga entreprenören som har ett nytt projekt på gång. Priset är för 1 person eller ett mindre team upp till 3 personer, om ni är fler är det bara att höra av er för prisuppgifter.

Ni får 30 färdig redigerade bilder

Kreativt bollplank

 

Efter fotograferingen då? 

Om du är intresserad av att få vägledning kring hur du ska få ut det mesta av dina bilder och filmer finns jag med dig även här. Det finns många plattformar och det är svårt att veta vart man ska vara och hur man ska kommunicera igenom dem. Jag blir helt enkelt ditt kreativa bollplank där vi tillsammans får dig att känna att du har en bättre översikt kring dina medier.

Steg för Steg - Så här går det till!

Beatrice_garvey_TÖRST-24.jpg
"Vi är otroligt nöjda med Beatrice som fotograf. Professionell och ödmjuk i all kommunikation"

Rasmus Lindgren, Head of marketing TÖRST

bottom of page